Favoriet

Gites de France : a quality label for the bed and breakfast in France.


Michelin 2010 escapades en chambres d'hotes

La Parare is geselecteerd in de Guide Michelin gids 2010 bij de beste charming B&B’s of France.

“Een prachtige mix van modern design materialen zoals waxed concrete en natuurlijk steen. Een sfeer tussen Zen en Provence…”


De B&B’s van de associatie “Cote d’azur Autrement” is een netwerk van kwalitatieve hoogwaardige B&B’s in de Franse Riviera. Charme en een ontbijt staan hoog in het vaandel. .Een eenvoudige manier om een auto te huren op de luchthaven “Nice Cote d’Azur” International (NCE). Wanneer U arriveert graag even contact opnemen met +33(0)493077262 gedurende het wachten op de bagage. 10 minuten later wordt U opgehaald door de Locauto bus op de “kiss and Fly” parking. U wordt naar het kantoor gebracht waar Uw huurauto klaar staat. Op de dag van vertrek levert U de auto weer in bij het kantoor en wordt U naar de vertrekhal gebracht. Deze service is alleen op doordeweekse dagen, tegen een extra vergoeding is deze service ook in het weekend beschikbaar.


Voor alle soorten outdoor activiteiten in en om het prachtige natuurpark Mercantour (30 min van La Parare) kan Space Between U helpen. Space Between is een Engelse adventure en vakantie organisatie in de Mercantour. De Mercantour is zeer zeker het mooiste natuurpark in de Zuid Franse Alpen.


Looking for that ultimate gift? Together with Jet Azur we offer a package where you get picked up by limosine to arrive in style at La Parare. You have a nice dinner here and stay the night, and the next morning you will be picked up by helicopter. For further information and options, please visit the Jet Azur web site.


Ever thought about getting your own little piece of paradise here in the South of France? Home Hunts will help you with the whole process in finding and buying your dream house, and this at no additional cost to you. Please have a look at their web site for more details and a large selection of high quality properties.

Gedurende de renovatie en decoratie hebben wij veel belang en tijd besteed in het zoeken naar kwaliteit en interessante materialen en vaklieden. Een van deze materialen is het waxed concrete dat wij in een van onze badkamers alsook in de keuken hebben gebruikt. Het kan omschreven worden als het Marokkaanse Tadelakt.

Het interessante van waxed beton is dat U het zelf kunt doen en erg sterk is. Dealer van het waxed beton is de firma Ocean die nu ook een vertegenwoordiger heeft in Amsterdam. Klik op de link van onze badkamer voor meer informatie.More links

Comments are closed.