Favoriter

logo gites 4 Favoriter
Gites de France : den organisation som kvalitetssäkrar Bed&Breakfasts i Frankrike


michelin select Favoriter

Utvalt av Guide Michelin 2010 för deras speciella utgåva över Frankrikes
bästa B&B.

”I rummen råder en fridfull stämning, förstärkt av naturliga material
och färger…
Tillsammans med väggar av sten och vaxad betong, en sober dekoration med
en antydan av Provence och inslag från östern…”


ascreen Favoriter

Cote d’azur autrement

En sammanslutning av Bed & Breakfasts på Rivieran som alla erbjuder en hög nivå av komfort och vänligt omhändertagande. .
logo locauto Favoriter


Enkelt sätt att hyra bil: Boka bilen på Nice Cote d’Azur flygplats, och när du kommit fram och väntar på bagaget så är det bara att ringa +33(0)493 077 262. 10 min senare finns bussen från Locauto mittemot terminalen och tar er till kontoret några 100 m bort där bilen väntar. Ni lämnar tillbaka bilen på samma plats på avresedagen och blir skjutsade till er terminal. För ankomsttider utom Mån – Lör 8.00 – 19.00 tillkommer en mindre avgift.


logo space Favoriter

Spacebetween kan arrangera alla typer av utomhusaktiviteter i Mercantour nationalpark eller annorstädes. Spacebetween drivs av ett engelskt par som vid ett besök i parken kände att det var här dom ville bo, och specialiserar sig på att erbjuda maximalt utbyte även på begränsad fritid.


logo jet azur Favoriter

Den perfekta presenten: Åk limousin från Cannes till La Parare, dar ni äter middag och tillbringar natten. På morgonen kommer en helikopter och hämtar och tar er på en tur över Rivieran tillbaka till Cannes.


logo homehunts Favoriter

Har du funderat på att skaffa din egen lilla bit av paradiset här i södra Frankrike? HomeHunts kan hjälpa till med hela köpprocessen, utan att det kostar dig något extra. Besök deras webbsida för mer information och ett stort urval av hus och lägenheter.


logo marius aurenti Favoriter

När vi renoverade vårt hus spenderade vi en ansenlig tid på att hitta snygga och bra material. Ett av våra bästa fynd är den vaxade betong som vi använt i ett av badrummen samt i köket. Det kan närmast liknad vid ”tadelact” – ett material som används i Nordafrika. Fördelen med den vaxade betongen är att man kan göra det själv, och att det är hållbart. Vår leverantör finns i La Ciotat bredvid Marseille, och dom har också en agent i Amsterdam. På fotot ser du vårt badrum där vi använt materialet for väggar och golv.

Pic58 Favoriter


More links

Comments are closed.