Favoriter

Gites de France : den organisation som kvalitetssäkrar Bed&Breakfasts i Frankrike


Utvalt av Guide Michelin 2010 för deras speciella utgåva över Frankrikes

bästa B&B.

”I rummen råder en fridfull stämning, förstärkt av naturliga material

och färger…

Tillsammans med väggar av sten och vaxad betong, en sober dekoration med

en antydan av Provence och inslag från östern…”


Cote d’azur autrement

En sammanslutning av Bed & Breakfasts på Rivieran som alla erbjuder en hög nivå av komfort och vänligt omhändertagande. .


Enkelt sätt att hyra bil: Boka bilen på Nice Cote d’Azur flygplats, och när du kommit fram och väntar på bagaget så är det bara att ringa +33(0)493 077 262. 10 min senare finns bussen från Locauto mittemot terminalen och tar er till kontoret några 100 m bort där bilen väntar. Ni lämnar tillbaka bilen på samma plats på avresedagen och blir skjutsade till er terminal. För ankomsttider utom Mån – Lör 8.00 – 19.00 tillkommer en mindre avgift.


Spacebetween kan arrangera alla typer av utomhusaktiviteter i Mercantour nationalpark eller annorstädes. Spacebetween drivs av ett engelskt par som vid ett besök i parken kände att det var här dom ville bo, och specialiserar sig på att erbjuda maximalt utbyte även på begränsad fritid.


Den perfekta presenten: Åk limousin från Cannes till La Parare, dar ni äter middag och tillbringar natten. På morgonen kommer en helikopter och hämtar och tar er på en tur över Rivieran tillbaka till Cannes.


Har du funderat på att skaffa din egen lilla bit av paradiset här i södra Frankrike? HomeHunts kan hjälpa till med hela köpprocessen, utan att det kostar dig något extra. Besök deras webbsida för mer information och ett stort urval av hus och lägenheter.


När vi renoverade vårt hus spenderade vi en ansenlig tid på att hitta snygga och bra material. Ett av våra bästa fynd är den vaxade betong som vi använt i ett av badrummen samt i köket. Det kan närmast liknad vid ”tadelact” – ett material som används i Nordafrika. Fördelen med den vaxade betongen är att man kan göra det själv, och att det är hållbart. Vår leverantör finns i La Ciotat bredvid Marseille, och dom har också en agent i Amsterdam. På fotot ser du vårt badrum där vi använt materialet for väggar och golv.


More links

Comments are closed.